10 milijuna pregleda: Video Adeline reakcije na pobjedu Harryja Stylesa postao hit

Screenshot: TikTok

PJEVAČICA Lizzo podijelila je snimku Adeline reakcije u trenutku kad je Harry Styles osvojio nagradu Grammy za album godine, a snimka je postala viralni hit na TikToku prikupivši 10 milijuna pregleda.

Lizzo je stajala blizu Stylesa kad je doznao da je pobijedio i snimala je njegovu reakciju, a zatim je usmjerila kameru prema Adele, koja je imala neprocjenjiv izraz lica. Naime, pjevačica se nije doimala suviše sretno u tom trenutku, no izgleda da razlog nije to što ni ona ni Beyonce nisu dobile nagradu za album godine.

"Zašto mene snimaš?"

Izgleda da je Adele bila nezadovoljna iz sasvim drugog razloga. Naime, u trenutku kad je Lizzo uperila kameru prema njoj, Adele je iskrivila lice i naizgled užasnuto upitala repericu: "Zašto mene snimaš?"

 

Snimka je postala hit na TikToku, a fanovi ne prestaju komentirati još jedan bizaran trenutak s dodjele Grammyja.

"Ovo je kao selfie s Oscara 2014.", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: "Svatko zaslužuje prijateljicu kao što je Lizzo."

Iako joj je izmakla nagrada za najbolji album, Adele je otišla kući s Grammyjem za najbolju pop solo izvedbu za svoju pjesmu Easy on Me, a te je večeri ispunila i svoj veliki san kad je napokon upoznala svog idola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.