Vlasnici su htjeli eutanazirati kujicu zbog ozlijeđene kralježnice

Udruga Rina

MALENA Lee već godinu dana ima ozlijeđenu kralježnicu, njezina tadašnja obitelj ju nije dovela na operaciju niti ju je vodila na rehabilitaciju. Godinu dana živjela je zatvorena i nije izlazila, bila je u bolovima i bez veterinarske skrbi, sve dok se njezina obitelj nije odlučila za eutanaziju. Lee je uspjela dobiti drugu šansu kada su je na skrb preuzeli volonteri Udruge Rina iz Zagreba.

Za Lee kažu da ima veliku želju živjeti punim plućima i da se jako trudi na fizikalnoj terapiji. Uz to ide i na akupunkturu te joj daju dodatke prehrani kako bi joj ojačali imunitet za ovu tešku borbu koja je pred njom.

Lee će trebati uskoro obaviti dijagnostički pregled - CT za koji skupljaju novac, a uz sve što je malenu pogodilo, tu je i kronična upala mjehura koju je dobila zanemarivanjem vlasnika. Lee je sad vesela, jako znatiželjno prati sve oko sebe i obožava biti na suncu i travici, što nije imala čak godinu dana jer je živjela u zatvorenom.

Koliko joj je oduzet zadnji dio tijela, pokazat će dijagnostika. Volonteri Udruge Rina nemaju namjeru odustati od kujice i apeliraju na sve ljubitelje životinja da im pomognu u ovoj borbi za Lee.

Osim financija, potrebne su im nepropusne podloge, pelene, Bravecto, Canergy, Anima Strath i Neurobion. Lee ima 7 godina i zaslužuje sretan život. Udruga se financira iz donacija, a kako im sve možete pomoći, doznajte na njihovoj Facebook stranici Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja RINA

IBAN: HR1324840081104925854 (RBA) 
IBAN: HR8123400091110886421 (PBZ) 
Za uplate iz inozemstva:
PayPal: udruga.rina2@gmail.com

SWIFT CODE: PBZGHR2X
SWIFT CODE: RZBHHR2X
Opis plaćanja: DONACIJA za Lee

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.