Vlasnica podijelila jedinstvene karakteristike svojih mačaka, video je hit

Screenshot: TikTok

VLASNICA mačaka Arye, Brucea, Lune i Gizma na svom TikTok profilu @gizmos_best_life podijelila je video u kojem opisuje jedinstvene karakteristike i zanimljivosti o svojim mačkama.

Arya je pronađena pored kontejnera i nikad se nije naučila igrati s drugim mačkama, tako da se cijelo vrijeme zabavlja sama, ali nije joj dosadno. Bruce je kao mješavina mačke i zeca, nema rep, jako je brz i cijelo vrijeme skače.

Luna je najnormalnija mačka u kući, ali se cijelo vrijeme bori s gumbima na kauču i voli glasno mjaukati kad hoda po kući u 3 ujutro. Posljednji je mačak Gizmo, koji je prava zvijezda. Osim karijere pjevača, on se bavi i zaštitarstvom, a najveći neprijatelji su mu strop, boja za zid i stropni ventilatori.

@gizmos_best_life How did I end up with such weird cats? Oh well. I love them. #orangecatbehavior #crazycat #weirdcats #funnycatvideo #blackcats ♬ original sound - Gizmo's Best Life

Karizmatična družina je osvojila korisnike TikToka. "Obožavam ih sve", "Presmiješno", "Ovo mi je uljepšalo dan", "Divne mačke", samo su neki od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.