Videoigrice u kojima možete maziti svog psa

Pixabay.com

PSI su nesumnjivo najveći poklon koje je čovječanstvo ikada dobilo. Čovjekov najbolji prijatelj je kroz stoljeća milijunima ljudi nudio pomoć, ljubav, zaštitu i društvo. Industrija videoigrica to nije zanemarila i uključila je pse u neke od najvećih igara svih vremena.

Bilo bi gotovo nemoguće nabrojiti sve igrice koje nam dopuštaju interakciju sa psima, ali je The gamer sastavio popis kvalitetnih naslova koji nam daju slobodu maziti svoje pse.

10. Sims 4

U igrici koja se ponosi svojom titulom "vrhunski simulator života", psi se moraju pojaviti kako bi igrica dobila autentičnu životnu prezentaciju. Iako se psi i mačke u Simsu tradicionalno mogu instalirati  kao dodatak jer ih ne dobivate u osnovnoj verziji, oni predstavljaju esencijalni dio koji serijal čini autentičnim.

Ovi neodoljivi psi su sjajni prijatelji našim Simsima i zaslužuju svu ljubav koju im Sims može dati. Možda upravo zato Sims igrice dopuštaju umirućim psima igrati se dobacivanja s Koscem Smrti, prije nego što ih on pokosi.

9. Super Mario Odyssey

Kao i mnogi psi na ovoj listi, pas iz igrice Super Mario Odyssey nije odličan samo zato što je neodoljivo sladak, već zato što je koristan. Pas iz ove igrice pomaže našem junaku naći vrijedne zvijezde koje su mu potrebne kako bi spasio princezu Peach i pobijedio svog neprijatelja Bowsera.

Mario i Shiba inu su se prvi put sreli u dijelu Sand Kingdom. Ovaj neodoljivi pas voli se igrati hvatanja, a glavni rekvizit je Mariova kapa. Ova pasmina u igrici ima svoju vlastitu fedoru koja ju čini dodatno zanimljivom.

8. Assassin's Creed Odyssey

Franšiza Assassin's Creed  konstantno kreira jedan od najvećih, najimerzivnijih otvorenih svjetova u svijetu videoigrica. Jedna od inovacija unutar serijala koja je pomogla stvoriti osjećaj živog svijeta je dodatak životinja i mogućnost da ih vi kao igrači mazite.

Odyssey dopušta gamerima ukrotiti vuka i ostale divlje zvijeri. S gotovo ukroćenim vukovima, igrači su dobili mogućnost prigrliti svoju divlju stranu dok iskazuju ljubav prema svom psu.

7. Far Cry 5

Far Cry 5 je odlučio nastaviti tradiciju videoigrica otvorenog svijeta i ubaciti psa kao pratitelja glavnom liku. Njihov predstavnik Boomer je označen kao esencijalan lik u igrici, što ga čini savršenim saveznikom glavnog junaka.

Kada ga neprijatelj rani, igrači imaju priliku oživjeti njegov borilački duh. Kao i svi dobri momci, voli da mu se češka trbuh. Pažnja je sve što mu je potrebno da bi se ponovo podigao na noge.

6. Pokemon X and Y

Pokemon X and Y možda nije najnoviji naslov u serijalu, ali oni su predstavili zabavnu i neodoljivu osobinu: milujte svoje džepno čudovište. Pokemon je beskonačno povećao svoj broj životinja i igrači mogu birati između mnogo pasmina koji će se boriti, a kojeg će maziti.

5. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

I ljudima koji su žilavi, kao što je  Snake iz Metal Gear Solida, potreban je jedan dlakavi prijatelj da ga prati u životu. Njegov pas može locirati mjesto gdje se neprijatelji skrivaju, kao i gdje se nalaze stvari koje mu mogu koristiti. Kako veza između Snakea i D-Doga raste, tako i pas postaje bolji saveznik glavnom junaku.

D-Dogu možete dodati povez za oko, kako bi izgledao kao i gazda. D-Dog ovoj igrici koja je poznata po akciji, dodaje simpatičnost koja joj je nedostajala.

4. Life is Strange 2

Mnoge igrice pse stave u ključan dio priče. Life is Strange 2 uključuje nekoliko pasa u sustav dostignuća. Prvi susret sa psom je u prvoj epizodi igrice. Kako biste pronašli petu kolekcionarsku stvar, morate se igrati dobacivanja sa slatkim psom. Kasnije u trećoj epizodi, još jedan pas zahtijeva pažnju i maženje. U povratku, on vam donosi kolekcionarsku lubanju. Oba susreta igračima osiguravaju određena dostignuća.

3. Fable III

Sada već "uspavana" franšiza je nekada bila jedna od stupova Microsoftove Xbox platforme. Nakon predstavljanja bliskog pratitelja u Fable II, njegov nasljednik je u Fable III vratio mogućnost da povede sa sobom svog neodoljivog prijatelja.

Jedna od zanimljivih stvari koju Fable igre omogućavaju igračima je promjena pasmine kroz DLC. Promjena pomaže obožavateljima bolje se povezati sa životinjom.

2. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V možda nema prijateljski nastrojene pse u videoigricama, ali ih je igra puna. Ima mnogo pasmina koje se nasumično pojavljuju kroz igricu i misije, ali postoji jedan važan pas.

Chop, rotvajler Lamara Davisa je prijateljski nastrojen prema Franklinu i njegovim saveznicima. Chop možda ima lošu reputaciju zbog svojih vlasnika i njihove dresure, ali ova pasmina je vjerna i voli stereotipne aktivnosti poput trikova i igre hvatanja lopte.

1. Fallout 4

Dogmeat je možda ružno ime, ali zvijezda Fallout 4 je jedan od najkorisnijih i najvoljenijih pasa u recentnijim videoigricama. Njemački ovčar je odan svom gazdi ("jedini preživjeli") u svim njegovim misijama i previše je neodoljiv da bi ga igrači ignorirali.

Igrači mogu povesti Dogmeata sa sobom u svoje misije, što mu dopušta zasjati kao prava superzvijezda. Možda nije najsjajniji, ali Nick Valentine, John Hancock i Strong nisu ni približno slatki kao ovaj pas.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.