VIDEO Trebao je biti uspavan jer ima dvije njuške, a onda mu je jedan čovjek spasio život

Screenshot: YouTube

TOBY je psić koji je poseban na više načina, no jedan od tih načina vidi se na prvi pogled. Toby ima dvije njuškice, odnosno ima jednu, no rascijepljenu na dva dijela. Razigran je, obožava ljude i djecu, zdrav je, no zbog svoje "mane" nije bio zanimljiv ljudima. Zbog toga se našao na listi za uspavljivanje. Htjeli su ga ubiti zbog nečega što nije mogao birati. Rodio se s "greškom" zbog koje je gotovo platio.

No čovjek imena Todd Ray znao je da njegov pomalo čudni izgled ne možemo nazvati greškom. On je odlučio ne ignorirati ga, a čim ga je ugledao zaključio je da je Toby najposebniji i najljepši psić na svijetu. Njemu nije bila namjera udomiti psa, no nije bilo šanse da ga ostavio. Toby mu je zarobio srce i morao ga je odvesti doma. Sigurni smo da mu je Todd pružio najljepši dom i ljubav kakvu svaka životinja zaslužuje. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.