Video "sumnjivih" gorila postao viralan na TikToku: "Kao da bježe od policije"

Foto: TikTok

NA TIKTOKU je više od 11.2 milijuna ljudi pogledalo video na kojem se vide gorile kako se veoma sumnjivo ponašaju u svojoj nastambi u jednom zoološkom vrtu.

Skupinu gorila netko je snimio kroz zaštitno staklo i to u trenutku kada su jedan po jedan dolazili užurbanim korakom iza ugla građevine u svojoj nastambi. Svi su hodali na dvije noge, gotovo kao ljudi, a hod je uistinu izgledao kao da su napravili nešto što nisu smjeli i sada bježe s mjesta zločina da ih netko tamo ne zatekne.

@zoology3.0 Big Shabani on the move 🦍💨. #foryoupage #fyp #fy #viral #animal #animals #lion #tiger #zoo #trend #trending #safari #nature #learnontiktok #edutok #awareness #learn #learning #education #educational #safety #wild #wildlife #edit #pets #zoology #blowthisup ♬ original sound - Everything Animals 🦍

To je nešto što su mnogi primijetili i naglasili u komentarima. "Izgledaju kao da bježe od policije", "Dosta mi je sumnjiv taj hod", "Nešto su opasno zaribali", "Bježe kao da nisu platili račun u restoranu", "Meni se ipak čini kao da im se žuri na WC", "Izgledaju kao očevi koji žure po pivo u hladnjak dok traju reklame", "Izgleda mi kao da se rugaju ljudima jer hodaju na dvije noge", samo su neki od komentara ispod videa koji je skupio više od 1.2 milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.