VIDEO Pas koji reagira na čarolije iz Harry Pottera oduševio svijet

Screenshot: YouTube

IMATI ljubimca nije lako. Ako želite da se vaš ljubimac ponaša primjereno, morate ga dobro odgojiti i socijalizirati. Svi dobri vlasnici svoje će pse naučiti lijepom ponašanju i lijepom odnošenju prema drugim živim bićima.

Za neke stvari bit će potrebno puno lijepih riječi i puno slasnih nagradica, a dobri rezultati svakog vlasnika čine ponosnim i sretnim. Iako neki vlasnici ne vole dodatno treniranje i učenje trikova, neki na takve stvari ne gledaju na ružan način.

Oni odlučuju ići korak dalje te svoje ljubimce uče trikove kojima redovno zadive druge ljude. Anna Brisbin jedna je od njih. Ona je svog psa naučila reagirati na čarolije iz knjige, odnosno filma Harry Potter.

Harry je njezin najdraži lik, a njegova stvoriteljica JK Rowling naučila ju je biti kreativna i promijenila joj je život. Baš zbog toga, mlada glumica i YouTuberica, odlučila je svom novom psu dati ime Remus te ga poučiti čarobnim trikovima. Remus ima samo 10 mjeseci, a već je pravi čarobnjak. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.