VIDEO Nevjerojatne priče podvodnih životinja koje će vas apsolutno očarati

Screenshot: YouTube

MNOGI ljudi misle kako životinje koje žive pod vodom ne mogu biti bliske s ljudima. No zahvaljujući tehnologiji i modernom dobu u kojem živimo svjedoci smo sve više ovakvih priča. Životinje koje žive pod vodom više su puta pokazale da mogu ostvariti vezu s ljudima, i to kakvu! U prvom videu vidimo morskog psa koji se mazi s roniocima i uživa u razmjenjivanju nježnosti.

Nakon njega vidimo tuljana koji je jako druželjubiv i znatiželjan pa prilazi ljudima kako bi ih bolje upoznao. Ono što nas je najviše začudilo u ovom videu definitivno je hobotnica. Tko bi rekao da će jedna hobotnica dopustiti čovjeku da je mazi?

Tu su još i veliki kit koji maše roniocima te riba koja se godinama vraća jednom čovjeku kako bi ga pozdravila. Nakon ovakvih stvari moramo zaključiti da je podvodni svijet čudesno mjesto koje je još neistraženo. Uživajte u videu koji slijedi, sigurni smo da će vam uljepšati dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.