Vatrogasac kod Karlovca spasio praščića od utapanja

Foto: DVD Lasinja

NAKON što su iz poplava koje su zahvatile razne dijelove Hrvatske spašeni i pas, i zec, i srna, sada je vatrogasac iz općine Lasinja u blizini Karlovca spasio i praščića. 

"I slika dana dolazi iz naše vatrogasne postrojbe!! Spašen je još jedan život", napisali su iz DVD-a Lasinja uz fotografiju koju su objavili u svojoj Facebook grupi, a objavljen je i video prizora nastalih tijekom intervencija za vrijeme poplava na kojemu se vidi trenutak kako vatrogasac hoda kroz vodu dubine do koljena, a u rukama nosi praščića.

🔥VATROGASNA POSTROJBA LASINJA ❤️

Objavljuje DVD Lasinja u Četvrtak, 18. svibnja 2023.

Podsjetimo, karlovačko područje već danima proživljava tešku situaciju zbog ogromnih poplava. Poplavljene su stotine kuća i domaćinskih objekata, a borba s vodom još uvijek traje.

Fotografije spašavanja životinja kruže društvenim mrežama, a posebnu pažnju privukao je prizor spašavanja srne od utapanja. Srna se nimalo nije bojala čovjeka koji joj je prišao.

"Žena je primijetila srnu kako se davi, odnosno malo potone pa malo pliva. Životinja je sama po sebi bila već dosta umorna i iznemogla i ništa, krenuo sam prema njoj i u jednom trenutku ona je sama meni skočila u ruke i donio sam je do kuće", rekao je mladi vatrogasac za RTL Danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.