Tweet komičara Rickyja Gervaisa spasio 650 umirućih pasa

Foto: Facebook, Twitter, JLP

RICKY Gervais poznat je po svojoj borbi za prava životinja.
 
A upravo je on još jednom pokazao kako društveni profili slavnih osoba, mogu itekako pomoći u pružanju pomoći, onima kojima je to potrebno, u ovom slučaju izgladnjelim i napuštenih psima u Rumunjskoj.
 
Naime, kada je jedan azil u Odaji, dobio skrbništvo nad 650 bolesnih i gladnih pasa, bilo je jasno da se neće uspjeti snaći u novonastalom kaosu, najviše zbog toga što se u njemu samo jedna osoba brine za napuštene pse.
 
 
The UK-based K9 Angels agencija, tada  je odlučila pomoći spomenutom azilu, pokrenuvši online akciju sakupljanja novca. Cilj im je bio skupiti 30 tisuća funti. Iako je sakupljeno nešto novaca, to nije bilo ni približno dovoljno da se tolikoj količini pasa osiguraju osnovne potrebe, a kamoli da se liječe.
 
A upravo je tu uskočio Gervais, koji je na Twitteru sa svojim obožavateljima podijelio vijesti o pokrenutoj kampanji te donirao nešto novaca. Rezultat? Puni kombiji hrane i ostalih potrepština, a trenutno fali 4 tisuće funti za postizanje prvotnog cilja.
 
 
Trenutno u azilu volontiraju ljudi iz K9 Angelsa, a navodno će se u azilu zaposliti još jedan stalni zaposlenik, kako bi svi psi bili dobro te da im se nađu sretni domovi.
 
Nadamo se da će i druge poznate osobe slijediti Rickyjev primjer.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.