Skrivena kamera pokazala kako se Chachi priprema uplašiti ukućane, prizor je hit

Foto: TikTok

PUDL Chachi iz Australije oduševio je ljude na internetu nakon što je njegova vlasnica Sherri objavila nekoliko snimki u kojima Chachi nastoji uplašiti ukućane. Na snimkama iskače pred njih, a ponekad ih čak i uspije uplašiti. 

Sherri je složila kompilaciju snimki i podijelila ju je s pratiteljima na TikToku. U videu se jasno vidi da se jednogodišnji Chachi, čim čuje korake, sakrije iza zida i čeka pravi trenutak da bi skočio iz skrovišta i uplašio Sherri.

@chachi.sherri Reply to @gunfightersr sorry about that 😬 #scary #poodlesoftiktok #pranks ♬ Early Morning Dreams - Kled Mone Remix - Kadebostany

Za Chachija je ovo postala dnevna rutina, a osim svoje vlasnice, voli plašiti i druge ljude koji odluče otići na kat kuće. Tako je jednom prilikom uplašio i 80-godišnjeg djeda Sherri, a nakon što je skočio ispred njega i nasmijao ga, od sreće se počeo vrtjeti u krug i mahati repom. 

@chachi.sherri Reply to @jackiecarr32 i’m dying at how well this sound fits the video 😂 #nomercy #ageisjustanumber ♬ orijinal ses - 9GEEK

Prizori su nasmijali ljude u komentarima, a ističu da se po Chachijevom ponašanju vidi da je pametan pas. 

"Ovo je nešto najslađe ikad!", "Vidi ga kako je samo uzbuđen nakon što skoči pred nju", "Ovo me baš nasmijalo, a i dobar je pokazatelj koliko su pudlice zapravo pametne", "Da bar moj pas ovo radi, presladak je!", "Ovaj pas je dijelom mačka", "Ovo je presmiješno, kakva legenda", "Ne znam kako je ovo započelo između vas, ali molim te, nemoj prestati objavljivati ove snimke", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.