Saznajte mogu li se mačke i papige slagati i živjeti zajedno

Screenshot

MAČAK Ponzu i papagaj Mango su pravi prijatelji. Svako jutro u 8 sati Mango skoči mačku na leđa i tako šeću po kući. U 9 sati idu svi zajedno u veliku šetnju. Mango i Ponzu se voze u velikoj košari i sa svojom vlasnicom uživaju u jutarnjoj avanturi. Nakon šetnje slijedi zajednički doručak, a Ponzu obožava kada ga Mango svojim kljunom češka i čisti.

Oko podneva ovaj neobični par se uputi do restorana u kojem radi njihova vlasnica te ondje provode oko dva sata, a onda kreću u nove avanture. Ponzu i Mango su čitavo vrijeme zajedno i kada ih vidite, morate se nasmijati jer su presladak par.

Oko 16 sati popodne su već oboje jako umorni i vrijeme je za popodnevni odmor koji, naravno, provode zajedno, stisnuti jedan pokraj drugog. Kad se dobro odmore i sunce malo popusti, vrijeme je za igru. A nakon igre slijedi večera. Ovaj neobični par se nikad ne svađa, sve dijele i obožavaju sve raditi zajedno.

Naravno, to ne bi bilo moguće da vlasnica nije sve napravila kako treba kada su se mačak i papiga tek upoznali. Svaki dan ih je polako puštala i trebalo je vremena da postignu ovakvu povezanost. No sve je moguće, pa tako i ova divna priča u kojoj su papiga i mačka najbolji prijatelji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.