Pomozite Grofu da drugi rođendan dočeka u svom novom domu

Foto: Valentina Matić

PONEKAD nas u našem elektronskom sandučići dočekaju priče koje jedva čekamo podijeliti s vama. Ovo je jedna takva. U ovom nam se "pismu" predstavio crni pas koji je svoje prve korake napravio na ulici. Njemu je potreban dom, ljubav i pažnja. Ovo nam je rekao o sebi:

"Rođen sam negdje u svibnju 2017. Velika mi je želja rođendan proslaviti u krugu svoje obitelji. Svoje prve korake napravio sam na mjestima gdje niti jedna pseća beba ne bi trebala živjeti. To su bila opasna i prometna mjesta gdje malo nas uspije preživjeti prva trčkaranja i prve mjesece života. Ja sam bio taj sretnik.

Kada sam imao otprilike 5 mjeseci ugledala me je jedna predivna djevojka kako sam lutam okolo mršav i odlučila mi je pomoći. Pronašla mi je tetu koja se privremeno brine o meni.

Nadjenuli su mi ime GROF jer sam ih sa svojim ponosnim držanjem podsjetio na grofa.  Sada sam skoro jednogodišnjak i dalje čekam svoju obitelj. Visok sam oko 50 cm i težak oko 18 kg. Veliki sam veseljak, volim šetati, obožavam ljude i stalno bih se mazio. Najsretniji sam kada me maze i kada mi pričaju. Dani provedeni na cesti ipak su ostavili kod mene nekog traga jer sam se od malena morao izboriti za hranu, mjesto u društvu, preživljavanje.

Toleriram druge pse do neke granice, ali onda ih znam napasti i to ružno iz samo meni znanog razloga. Zato bi me trebao usvojiti netko kome ja ne bi bio prvi pas i koji bi znao spriječiti taj moj istup ljutnje. Dođite me upoznat, nalazim se u blizini Zagreba. Garantiram da ću Vas na prvu osvojiti svojim šarmom i ljubavlju prema ljudima. Cijepljen sam protiv bjesnoće i zaraznih bolesti, kastriran i spreman za novi dom."

 Kontakt: 098699891

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.