Šinteri izgubili rat protiv ljubitelja životinja

Foto: Fotografije čitatelja

SAD je i službeno! Sklonište za životinje Pokupsko Cerje izgubilo je koncesiju za zbrinjavanje napuštenih pasa s područja Velike Gorice.

Odlučila je to Državna komisija za provjeru postupka javne nabave koja je odbila žalbu navedenog skloništa koje se žalilo na odluku Grada Velike Gorice da posao vrijedan 600 tisuća kuna dodijeli nekom drugome ( navodno Veterinarskoj stanici Sisak).

Što će bit sa psima koji se trenutno nalaze u skloništu ostaje nepoznato, ali nadajmo se kako će dobiti priliku za udomljenje.

Iako je Grad Velika Gorica novu koncesiju službeno dodijelio zbog 'najpovoljnijih uvjeta', uopće ne sumnjamo kako su tome pridonijeli brojni apeli, peticije i javna okupljanja građana koji su od velikogoričkih vlasti tražili da zaustave ubijanje zdravih životinja kojima je 'istekao rok trajanja'.

Zadnji veliki prosvjed održan je u srpnju, a isti je izazvala informacija da je pas Bubi eutanaziran tjedan dana prije isteka roka od 60 dana i to unatoč činjenici da su ga navodno dvije osobe htjele udomiti.

Nakon toga javilo se više osoba koje su tvrdile da su imale problema s udomljavanjem pasa iz navedenog skloništa što je izazvalo eskalaciju nezadovoljstva.

No, to sve je iza nas! Kako će napuštenim psima bit u Sisku ostaje nam vidjeti, a dok čekamo da se cijela stvar 'zakotrlja' pozivamo vas da UDOMITE OVE PSE!

Također, sve vas koji želite pokloniti psa pozivamo da PREDATE BESPLATNI OGLAS.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.