Pogledajte kako guske brane prase od napada drugih prasaca koji ga odbacuju

Screenshot: YouTube

AKO uživate u životinjskim pričama i avanturama koje ljudi snimaju ili opisuju pa ih dijele na raznim web stranicama, portalima i društvenim mrežama, sigurni smo da dobro znate da u njihovom svijetu nema razlike. Dakle, nije neobično vidjeti da se maca obožava družiti sa psima, pticama ili štakorima, kao ni psa i rakuna koji dijele životni prostor i koji su najbolji prijatelji na svijetu.

Nije neobično vidjeti spajanje naizgled nespojivog. No iako su vam te "čudne" životinjske kombinacije postale posve normalne, znamo da vas takve priče uvijek iznova oduševe.

Pogledajte, primjerice, spoj iz naše priče. Radi se o guskama i odbačenom praščiću kojeg ne voli nijedno drugo prase. Toliko im se nije svidio da su ga potpuno izopćili iz ekipe, a kad god im se pokuša pridružiti, oni ga maltretiraju. Kada su guske shvatile što se događa u njihovom susjedstvu, odlučile su mu stati u obranu.

On je sada dio njihove "bande", a ako ga netko dira, one mu se osvete. Odbačeni praščić čak je usvojio neke njihove navike pa mu nije problem jesti s njima i preskakati razne prepreke koje druge svinje sigurno ne bi mogle preskočiti. Nas je ova priča začudila i oduševila, sigurni smo da će se svidjeti i vama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.