Ovo neobično prijateljstvo dokaz je da životinje ne poznaju razlike

Screenshot: YouTube

KUNIĆ Annie i pas Olaf najbolji su prijatelji koji gotovo sve čine skupa. Annie je u domu ove obitelj nešto duže od Olafa, a kada je on došao na njezin teritorij, morali su biti oprezni kako upoznavanje ne bi pošlo po krivu. Annie na početku nije bila sigurna što misliti o novom članu obitelji, no vrlo je brzo odlučila da će ga prihvatiti.

Od toga dana su nerazdvojni. Oboje obožavaju izležavati se na dugačkom tepihu i iskradati se u gornje prostorije doma, iako im to nije dopušteno. Olaf je uz Annie počeo jesti povrće i iako je puno manja od njega, on ju je prihvatio za "šefa". Annie ponekad voli biti sama, no vrlo se brzo vrati svom najboljem prijatelju jer dobro zna da je u paru sve zabavnije.

Olaf i njegova vlasnica obožavaju planinarenje i odlaske na plažu, a to je jedino vrijeme kada on mora biti razdvojen od svoje prijateljice Annie. On obožava prirodu, trčanje, plivanje te uživanje u suncu, no više od svega vrijeme voli provoditi s Annie i to je predivno. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.