Ovaj nježni div jako je ljutit ako ujutro ne dobije zagrljaj

Screenshot: YouTube

KERNEL je predivna Njemačka doga koja u sebi ima ljubavi za svaku osobu koju sretne. Baš kao i svi drugi veliki psi, on misli da je još uvijek maleno štene koje stane svojim vlasnicima u krilo, i to mu je jedna od dražih aktivnosti.

Obožava se i izležavati sa svojim vlasnicima pa im često zauzme cijeli krevet, no njima to nimalo ne smeta. Kernel donosi radost u živote mnogih ljudi. Njegova vlasnica kaže kako ga cijela njezina obitelj jednostavno obožava.

Njezin tata mu dopušta da radi što god poželi, a njezina jedva pokretna baka uvijek procvjeta kada ga ugleda na vratima. Osim što uveseljava ljude s kojima živi, Kernel jednom mjesečno obilazi i bolesnu djevojčicu koja u njihov grad dolazi na terapiju.

On joj dane provedene u bolnici čini ljepšima. Kernel je nesebičan pas koji obožava uveseljavati druge, no postoji jedna stvar koju zahtijeva svako jutro.

Ako mu njegova vlasnica ujutro ne da veliki, topli zagrljaj, on će biti vrlo tužan, a ponekad će se i naljutiti. Nadamo se da svakoga dana dobije bar jedan jer to je najmanje što ovaj divni pas zaslužuje. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.