Ovaj je pas zaustavio promet kako bi djeca sigurno prešla cestu

DA SU psi naši najvjerniji prijatelji i hrabri zaštitnici, nije potrebno ponavljati. To nije potrebno dokazivati riječima jer ove divne njuške to dokazuju riječima svakog dana. Nekada njihova dobra djela ostanu neispričana, neviđena i nepotvrđena, a nekada ljudi ta djela ipak uspiju ovjekovječiti, sačuvati na fotografijama, videima i u pričama.

Pas lutalica iz ove priče postao je pravi heroj. On je već dva puta ulovljen kako čini prekrasno djelo. Kada vidi djecu koja prelaze preko pješačkog u njegovom kraju, on se potrudi zaustaviti vozače koji baš i nisu najoprezniji. Iako tete iz vrtića budnim okom prate što se događa na cesti, ovaj hrabri pas smatra da opreza nikad nije dosta.

Ako ste pomislili da je to samo slučajnost, moramo napomenuti da postoji dokaz koji govori suprotno. Ovaj dobri pas nije ulovljen samo jednom kako to čini, ulovili su ga dvaput, a sigurni smo da je još nebrojeno puta napravio dobro djelo koje nitko nije snimio. U nastavku pogledajte videa u kojima čini ono što najbolje zna - brine se za sigurnost malih ljudi. Nadamo se da će netko uskoro u njemu prepoznati heroja i odanog prijatelja te mu pružiti ljubav i dom koji zaslužuje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.