Ostavljen je s bratom pored kontejnera, sada je dobro i traži dom

Volonteri

MARLEY je pas u tipu labradora koji je dosad prošao samo tužne i ružne stvari. Pronašli su ga s bratom pored kontejnera. Dva sićušna štenca koje je ostavio netko bez srca.

Njegov brat je brzo izgubio borbu za život i uginuo od parvoviroze, a Marley se izborio. Slatki pas s velikim srcem i dalje nije imao sreće. Kad se potpuno oporavio i socijalizirao, njegovi spasioci su mu pronašli dom, no i to je pošlo krivo.

Naime, udomitelj se teško razbolio i nije mogao uzeti Marleyja. Tako je nestala još jedna zraka sunca i sreće za njega, no njegovi spasioci ne odustaju i vjeruju da negdje postoji netko tko će ga voljeti i brinuti se za njega zauvijek.

Marley sada ima 6 mjeseci, i dalje je veselo i zaigrano štene. Naučen je na život u stanu i druženje s drugim psima. Obožava se igrati i maziti i sve što mu je potrebno je siguran dom.

Podijelite njegovu priču i pomozite mu da bude sretan. Informacije za ovog slatkiša možete dobiti na +49 173 673 7687 WhatsApp ili 092 3306092 Viber te na Facebook profilu Martina SZ.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.