Njuške iz ogulinske udruge Šapa u srcu trebaju pomoć. Njih preko 50 je gladno

Volonteri

UDRUGA Šapa u srcu se nalazi u blizini Josipdola, u Skradniku. Na skrbi je preko 50 pasa i mačaka za koje skrbi samo Anica. Iako ima sklonište, kapacitet je odavno premašen.

Psi se slabo udomljavaju, a novi dolaze. Psi se ostavljaju svaki dan; štenci, skotne kuje, stariji psi - svi oni koje netko više ne želi. Anica je na rubu snaga jer osim što se sama brine za toliko životinja, treba ih i nahraniti, a donacije rijetko dolaze.

Financiraju se isključivo iz donacija, a od Grada Ogulina su od svojeg osnivanja 2013. godine do danas dobili svega 1000 kn. Iako su im neke općine obećale pomoći u njihovom radu, do sada se ništa od toga nije ostvarilo.

Udruga Šapa u srcu pokriva veliko područje, a najbliža pomoć u tipu spašavanja napuštenih životinja je u Karlovcu ili u Rijeci. Iako je ovo malo mjesto, očito je da neodgovorni vlasnici smatraju kako će se ova mala udruga moći pobrinuti za sve životinje koje su njima dosadile.

Ako možete pomoći udruzi Šapa u srcu i njihovim štićenicima, javite im se na Facebook i podijelite njihovu priču.

Hranu i donacije možete slati na adresu: Udruga Šapa u srcu, Skradnik 16, 47300 Ogulin
IBAN: HR6724020061100675185
International bank number: 7300697653
Swift code: (BIC Code) ESBCHR22

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.