Njemački ovčar pjeva pjesmu iz popularnog crtića, njegova verzija oduševljava

Screenshot: YouTube

AKO SE imalo razumijete u pasmine pasa, morate znati da su njemački ovčari uzori kada je u pitanju inteligencija, narav, zdravlje i odnos s vlasnicima. Oni su dobri čuvari, obožavaju djecu i svoju obitelj, odlični su za vojne i policijske poslove, ali i savršeni terapijski psi, osobito slijepim osobama.

Vrlo brzo uče, a u poslušnosti su daleko iznad svih pasmina. No kakvi su ovi psi kada je u pitanju zabava? Mi ćemo vam reći da su nevjerojatno zabavni, a svojim glasovnim sposobnostima opasno prkose divama psećeg svijeta - haskijima. Ne vjerujete u to?

Sve što trebate napraviti je poslušati video koji slijedi i uvjerit ćete se sami. Njemački ovčar iz videa pravi je pjevač, a pjesma koju je odabrao oduševit će sve ljubitelje poznatog crtanog filma Frozen. Ako imate djevojčice koje obožavaju ovaj crtić, ovo je pravi video za njih i vas!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.