Njemački ovčar je čitav život bio na lancu, a onda je prvi put vidio ocean

Screenshot

SVAKOM psu je potrebna aktivnost, igra, maženje i druženje s ljudima i drugim životinjama. Herschel je prekrasan njemački ovčar kojega su vlasnici potpuno zapostavili. On je proveo zadnjih pet godina na lancu.

Spasili su ga s lanca i doveli u sklonište gdje je odmah pokazao koliko je zaigran i veseo pas, željan pažnje. Prekrasan pas je brzo bio udomljen, no novi vlasnici se nisu mogli nositi s njegovom energijom.

On je bio toliko sretan i aktivan i njegovo uzbuđenje su vlasnici smatrali nekom vrstom agresije. Kao da se crno nebo nadvilo nad jadnim psom, njegova budućnost je bila kavez. No ipak je imao sreće i pronašao je obitelj koja je pronašla mjesta za njega.

Predan je fondaciji za životinje Michelson, a zahvaljujući Rockyju Kanakiju i njegovoj kampanji "Dogs Day Out", Herschel je imao nevjerojatnu avanturu koju će dugo pamtiti. Rocky i ostali su smatrali da ovaj pas zaslužuje imati samo svoj dan i krenuli su na put.

Avantura je počela prvim stajanjem u planini i igrom u snijegu. Trčanje po snijegu i lovljenje gruda su za njega bili odlična zabava. Divan i veseli njemački ovčar je davao i dobivao zagrljaje od djece koja su prihvatila njegovu zaigranu prirodu.

Herschel je konačno bio slobodan istraživati i trčati, a u njegovim očima je bio poseban sjaj. No najbolji dio je tek bio pred ovom veselom ekipom. Nakon planine spustili su se na plažu, a vesela njuška nije znao što da prije od sreće napravi. Prvo je znatiželjno promatrao i mirisao pijesak po kojem hoda, a kada je stavio šapu u more, odmah se počeo igrati i loviti valove.

Na putu nazad Herschel je imao sjajne oči pune ljubavi i sreće, a čitava ekipa je oduševljena prekrasnim psom koji zapravo uopće ne treba puno. Igra, pažnja i ljubav su sve što mu je potrebno i pronašao je obitelj koja mu je spremna to sve pružiti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.