Netko je u parku za pse u SAD-u ostavio šest pasa i dirljivu poruku

Policija iz Morrisvillea u Pennsylvaniji 10. kolovoza u ranim jutarnjim satima dobila je poziv o napuštenim psima u lokalnom psećem parku. Kada su policajci stigli u park, naišli su na potresan prizor. Šest pasa, teških između 22 i 27 kilograma, slobodno su trčali po parku. Uz njih je pronađena poruka.

"Draga osobo koja pronađe ove pse, spasio sam ih od jedne starice koja ima previše pasa. Ovo su štenci njenih pasa koji se stalno kote. Rekla je da su smeđi stari godinu i pol, a oni pahuljasti manje od godinu dana. Ne znam im imena. Uspio sam je nagovoriti da mi ih da jer je ostala bez hrane za pse. Da sam ih tamo ostavio, i oni bi se okotili. Pokušao sam ih dovesti u svoj stan, ali u njemu nije dozvoljeno držanje pasa. Netko me vidio i prijavio. Ovo je najsigurnije mjesto na koje sam ih mogao smjestiti. Nadam se da će pronaći domove", pisalo je na komadu papira ostavljenom na oglasnoj ploči u parku.

Tri su psa odmah udomili ljudi koji žive blizu parka. Preostala tri psa odvedena su u Buck's County SPCA u Lahaski, Pennsylvaniji, gdje sada čekaju novi dom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.