Netko je ostavio 10 dana stare mačiće u parku, a jedan im je čovjek spasio život

Foto: Facebook

JEDAN je čovjek šetao parkom kada je ugledao kartonsku kutiju s krevetom za mace. Mislio je da se netko riješio starog kreveta, no kada se približio, začuo je mijaukanje. Odmah je pozvao društvo za zaštitu životinja, a oni su uzeli stvar u svoje ruke. Mačići su bili zdravi, no suviše mali da bi samostalno jeli. Morali su biti hranjeni na bočicu i volonteri su morali paziti da im sve vrijeme bude toplo.

Direktorica društva za zaštitu životinja rekla je da zgrožena ovim činom te da ne postoji nikakvo opravdanje za ovako nešto. Ostavljanje deset mačića na hladnoći usred parka gotovo da znači sigurnu smrt i malci su imali sreće što ih je netko pronašao na vrijeme. Direktorica ih je odvela u svoj dom na privremeno čuvanje, a kada budu dovoljno veliki i samostalni, otići će u stalne domove. Nadamo se da će pronaći ljude koji će ih obožavati i koji nikada neće dopustiti da im se dogodi ovako nešto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.