Neobična intervencija zagrebačkih vatrogasaca: Na Vrbanima spuštali papigu s bora

Foto: Instagram

ZAGREBAČKI vatrogasci sinoć su pomogli vlasnici kakaduice Roze da svoju ljubimicu skine s krošnje jednog bora na Vrbanima.

"Vlasnica je u šetnju izvela svoju ljubimicu - ružičastu kakaduicu Rozu. Ptica joj je pritom bila na povodcu. Budući da je već nekoliko puta uvježbavala Rozu za slobodne letove, dopustila joj je da raširi krila, no ovaj je put kakaduica odletjela u krošnju jednog bora i s njega nije željela sići."

Vlasnica je u šetnju izvela svoju ljubimicu - ružičastu kakaduicu Rozu. Ptica joj je pritom bila na povodcu. Budući da...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebPetak, 25. ožujka 2022.

"Dozivanje i mamljenje Roze nije urađalo plodom. Kakaduica je s visine gledala svoju 'ljudicu' i susjede. Na kraju je vlasnica Roze nazvala Azil Dumovec, koji pak nazvao nas da pomognemo riješiti ovaj problem, što smo i učinili", napisali su vatrogasci na Facebooku.

Azil Dumovec na Facebooku je objavio akciju spašavanja.

🎹🎙️ Vrati se, Roza, ti si život moj, Volim te, Roza, ti si meni sve, Molim te Roza, budi opet moja, Roza, Roza, ne ostavljaj me! 🎵 Ova pjesma Daleke obale savršeno odgovara večerašnjem događaju s Vrbana. Vlasnica je u šetnju izvela svoju ljubimicu - ružičastu kakaduicu Rozu. Ptica joj je pritom bila na povodcu. Budući da je već nekoliko puta uvježbavala Rozu za slobodne letove, dopustila joj je da raširi krila, no ovaj je put kakaduica odletjela u krošnju jednog bora i s njega nije željela sići. Dozivanje i mamljenje Roze nije urađalo plodom. Kakaduica je s visine gledala svoju "ljudicu" i susjede. Na kraju nas je vlasnica Roze nazvala, a mi smo u pomoć pozvali vatrogasce Vatrogasna postrojba Zagreb. Hvala im na dolasku i pomoći oko spuštanja Roze. Pernata ljepotica ponovo je na ramenu vlasnice. Mi idemo dalje u noć s pjesmom... 🎸 Oh, Roza! Volim te, Roza! Molim te, Roza, budi uvijek moja, Roza, Roza, obožavam te! 🎶

Objavljuje Azil Dumovec u Četvrtak, 24. ožujka 2022.

"Vrati se, Roza, ti si život moj, volim te, Roza, ti si meni sve. Molim te, Roza, budi opet moja, Roza, Roza, ne ostavljaj me! Ova pjesma Daleke obale savršeno odgovara događaju s Vrbana", našalili su se iz Dumovca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.