Ne, nitko joj nije nacrtao obrve, kujica Frida jednostavno je posebna

Foto: CEN

KUJICA Frida bila je lutalica koja je dane provodila na ulicama ruskog grada Bratska. Mnogim je sugrađanima zapala za oko zbog svog pomalo čudnog izgleda. Neki od njih pomislili su da joj je netko namjerno nacrtao obrve, što nije suluda misao jer u posljednjih nekoliko godina mnogi su ljudi to radili svojim ljubimcima i bebama te ih fotografirali pa njihove fotke postavljali na društvene mreže.

No kada su je odveli veterinaru, ustanovljeno je da se ona rodila s tim čudesnim pečatom. Rekao im je kako su joj majka ili otac vjerojatno haskiji pa tu posebnost duguje nekome od njih. Nakon pregleda, kujica je završila u obližnjem azilu, a tamo se nije zadržala dugo. Njezinu posebnost uočila je jedna žena te ju je odlučila udomiti.

Zbog obrva ju je nazvala Frida, po poznatoj umjetnici Fridi Kahlo. Frida je sada sretna, spava u toplom krevetu sa svojom vlasnicom, ima brdo igračaka, redovite obroke i ljubav kakvu svaki pas zaslužuje. Njezina vlasnica oduševljena je njezinom ljepotom i posebnošću i sigurni smo da će joj pružiti najljepši mogući život. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.