Mislila je da je psu nakon šetnje otpala njuška, evo o čemu se zapravo radilo

Foto: Facebook

NAJVEĆA noćna mora vlasnika kućnih ljubimaca je, najprije, bilo kakva nezgoda koja ih može zadesiti dok su sami, a onda nepodopštine i šteta koju mogu nanijeti svom domu, namještaju te odjeći i obući vlasnika. Ovo prvo definitivno je gore, takve nezgode pse i mace mogu ostaviti s trajnim oštećenjima te ih čak usmrtiti. Jade Murray proživjela je takvu noćnu moru, no samo na nekoliko trenutaka. Na podu je ugledala crnu njušku kakvu ima njezin francuski buldog i ukipila se od straha.

Pomislila je da mu je otpala njuška. U tih nekoliko minuta ludila svašta joj je prošlo kroz glavu. Pomislila je kako mu više nikada neće puštati da za vrijeme šetnje njuši što želi, uplašila se reakcije majke koja će pobjesnjeti kada čuje da se to dogodilo njezinom Lenniju baš kada je bio na čuvanju kod nje i nije znala što učiniti.

Kada je napokon skupila hrabrosti i prišla njuški koja je stajala na podu, shvatila je da se radi o plastičnoj njušci jedne od Lennijevih igračaka. Jade je sve to fotografirala i stavila na svoj Facebook, a u dvadeset i četiri sata skupila je oko 250 tisuća lajkova. Opisala je cijelu situaciju te na kraju dodala kako joj nakon toga definitivno treba jedno pivo ili deset da poprave stvar. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.