Maca lutalica doživjela transformaciju u samo 7 dana, evo kako izgleda sada

Screenshot: YouTube

SVIJET je prepun napuštenih ljubimaca te pasa i mačaka kojima je ulica dom od rođenja. Život lutalice užasno je težak čak i za odraslu mačku, a kada se radi o mačićima koji su iz nekog razloga odvojeni od majke, opasnosti su puno veće. Takve mace često završe kobno, s ozljedama zbog kojih posljedice imaju cijeli život ili, nažalost, s teškim ozljedama zbog kojih uginu.

Malenu mačku iz ove priče pronašli su skrivenu pod autom. Bila je prestrašena, gladna i bolesna. Dobri su je ljudi spasili te su bilježili njezin napredak. Ovaj predivni video pokazuje što je sve moguće postići u samo tjedan dana njege i ljubavi. Macu su okupali, očistili od parazita, dali joj potrebne lijekove, nahranili i svakoga dana njegovali s puno ljubavi i pažnje.

Bilo je potrebno samo sedam dana da se potpuno promijeni. Od preplašene i nepovjerljive životinje došla je do razigrane i znatiželjne mace koja će se vrlo brzo pretvoriti u pravu pravcatu mačku - hrabru, neustrašivu i pomalo misterioznu životinju. Njezin napredak kroz tjedan dana pogledajte u videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.