Udomljavanje, Spašavanje

Kujica Dina koja je trebala operaciju srca je operirana i dobro se oporavlja

Volonteri

KUJICA Dina je imala loš početak, a čak i kada su je spasili, njen život nije bio sretan. Njenu priču smo s vama podijelili nedavno i njeni spasitelji su zahvalni jer je Dina uspješno operirana u Austriji i njeno srce sada radi dobro.

Dina ima pet godina i slabo srce te joj je hitno potrebna operacija

Za operaciju se sakupilo 1500 eura i udruga Merida i Dinini spasitelji su neizmjerno zahvalni svima. U akciju prikupljanja pomoći za ovu dragu kujicu su se priključili i organizacija Helping Animals kojoj je cilj pomagati svim zlostavljanim, zanemarenim, napuštenim i bolesnim životinjama te naši dragi čitatelji.  

Ovo je još jedan od dokaza da se zajedničkim snagama može napraviti puno, uz samo malo volje, truda i ljubavi. No ovo je tek početak oporavka, a u zraku je ostalo još nešto - Dina nema svoju obitelj.

Dina ima divne ljude koji se brinu za nju, koji su je vozili veterinarima, na operaciju, koji joj pomažu da se oporavi. No ova draga kujica bi voljela imati samo svoje ljude, svoju obitelj i dom.

Vjerujemo da ćete otvoriti srce i još jednom se uključiti i pomoći joj da pronađe ono zadnje što joj nedostaje. Za sve informacije o kujici Dini javite se na Facebook stranicu udruge Merida i ne zaboravite podijeliti njenu priču. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.