Krivolovac na jelene osuđen gledati Bambija u zatvoru

123rf.com

LOVAC iz Missourija David Berry Jr. mora gledati ''Bambija'' najmanje jednom mjesečno tijekom jednogodišnje zatvorske kazne. Uhićen je u kolovozu, zajedno s dva člana obitelji, zbog ilegalnog ubijanja jelena i rezanja njihovih glava kao trofeja dok su tijela ostavili da istrunu, izjavili su tužitelji.

To je jedan od najvećih slučajeva krivolova u povijesti Missourija. Sudac Robert George je Berryju naredio da Disneyjev film ''Bambi'' pogleda najkasnije do 23. prosinca i do kraja zatvorske kazne svaki mjesec još jednom.

Crtić iz 1942. godine je poznat svima, a govori o tome kako šumska stvorenja prokazuju krivolovca kako ubija majku jelena pod imenom Bambi.

Tužiteljstvo vjeruje da je nekoliko stotina jelena moglo biti ubijeno, iako je točna brojka nepoznata. Berry Jr. je zajedno s ocem osuđen i na 120 dana u zatvoru Barton zbog zloupotrebe oružja te su im lovačke dozvole doživotno oduzete. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.