Kada su pogledali nadzorne snimke, nisu mogli vjerovati što njihov pas čini

Screenshot: YouTube

MNOGI se vlasnici pitaju što njihovi ljubimci čine kada oni nisu prisutni. Neki zbog toga postavljaju skrivene kamere, a nekima to nije ni potrebno jer djela njihovih krznenih prijatelja govore sama za sebe. Uglavnom se radi o nedjelima i sitnim zlodjelima poput prožvakanih uložaka za obuću, izgrizenih tenisica, potrganog pokućstva i pojedene hrane koja nije bila predviđena za njih.

Neki su, pak, ljubimci toliko odani i poslušni da doma samo sjede i čekaju svoje najbolje prijatelje da se vrate doma i poigraju s njima. Postoje i oni koji naprave nešto, no teško ih je uhvatiti na djelu. Kada se vlasnik psa iz naše priče vratio doma s posla, imao je što vidjeti. Kahlica njegovog sinčića bila je puna, a on nije išao na WC.

Pitao je suprugu je li primijetila nešto čudno, no ona je rekla da nije. Kada je pregledao nadzornu kameru, dobro se nasmijao. Njegov je pas promatrao svog malenog vlasnika što čini pa se i on odlučio olakšati u njegovoj kahlici. Nevjerojatno je koliko psi upijaju i koliko su inteligentna bića. Psić iz videa koji slijedi pravi je primjer za to. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.