Jednom je imao obitelj, a onda su ga izbacili iz auta i napustili

Volonteri

PUNO je tužnih priča i napuštenih životinja, no nama i dalje nije jasno kako može netko odbaciti i napustiti psa kao da se radi o smeću. Arči je imao obitelj i svoj dom, nekada je imao ljubav i pažnju svojih vlasnika, a onda se nešto desilo.

Iako ih je on bezuvjetno volio i oni su bili njegov sav svijet, oni su ga jednog dana stavili u auto, odvezli daleko i izbacili iz auta. Strpljivo je čekao da se vrate, no oni se nisu vratili nikada.

Volonteri su ga spasili i nisu imali izbora nego ga staviti u boks, da barem bude na sigurnom i zaštićenom mjestu i da ima uvijek dovoljno hrane.

Arči je danima plakao u tom svom kavezu i čekao da ga puste u nadi da će se njegovi ljudi vratiti. Ovaj slatki pas ima svega 3 godine i oko 20 kilograma, ako mu možete pomoći da pronađe svoju novu obitelj koja će ga zauvijek voljeti javite se na Facebook profil Vau Vau

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.