Došao u sklonište po psa, otišao s ovom macom - bit će vam sve jasno kad vidite video

Screenshot: YouTube

SAMOPROZVANI ljubitelj pasa i korisnik Reddita pod imenom psychicflea došao je u sklonište po psa, a iz njega je izašao s mačkom. Zašto? Najbolje otkriva preslatki video koji je objavio na Redditu.

Video je dosad pregledan stotinu tisuća puta, a na njemu se vidi kako mačić na sve načine pokušava privući pažnju osobe koja snima. Pritom se nije obazirao ni na posudicu s vodom te je smočio svoje šapice.

Mačić, koji je u međuvremenu dobio ime Paw-varotti, gurao je njuškicu između rešetaka i glasno mijaukao u nadi da će osvojiti srce osobe koja je došla u sklonište.

"U ponedjeljak sam došao u lokalno sklonište po njemačkog ovčara kako bih ga prebacio u njegov novi dom. Posvuda su zbog covida bila upozorenja da ne diramo životinje, zbog čega je mačićevo mijaukanje bilo još uočljivije. Najprije sam objavio snimku u grupama za udomljavanje, no prije odlaska shvatio sam da ga ja želim uzeti i vidjeti mogu li mu naći trajniji dom. Srećom, imao sam još jedan kavez za njega", napisao je psychicflea iz Dallasa.

Samo pola sata kasnije u grupi za udomljavanje javila se osoba koja mu želi pružiti zauvijek dom.

"Ponekad mi izaberemo macu, no ponekad ona izabere nas", komentirali su oni koji su pogledali video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.