Index Ljubimci pomažu: Pogledajte tko još čeka na svoje sretne domove

Foto: Privatne fotografije

VAŠA omiljena rubrika odlučila je i ovog petka odvojiti vremena za pomoć napuštenim ljubimcima.

Nakon što smo vam prošlog petka predstavili McDonalda, Aresa i Deu, koji u Dumovcu te Virovitičkom skloništu, čekaju na svoje domove, danas je došlo vrijeme da vam predstavimo još neke ljepotane, koji jedva čekaju da se s vama sklupčaju pod dekicom.
 
Tako se tu prva na redu našla Tena - kujica, koja je prava animatorica stara dvije godine i njezine bebe stare sada tri mjeseca, koji su zajedno s njom pronađeni na cesti. Za njih do danas nitko nije postavio upit za udomljavanje , a uskoro gube mjesto u skloništu u Pokupskom Cerju.
 
 
 
Donosimo još 3 priče.
 
1. Roka
 
Roka je umiljata i draga kujica koja je udomljena iz našeg skloništa kao štene. Uživala je u svom novom domu, voljela je šetnje i druženja sa svojom novom obitelji u kojoj je odrasla u pravu ljepoticu. Uživala je u punoj pažnji kojom ju je obasipala njena obitelj sve dok se nisu prestali brinuti za nju i vratili ju u sklonište. Iako povrijeđena i izgubljenog povjerenja u ljudski rod, Roka je ostala mirne naravi i samo sa jednom željom- da pronađe novi dom. Roka je vrlo umiljata i dobre naravi, slaže se sa ostalim psima i djecom. Idealna je za kuću s velikim dvorištem gdje bi mogla uživati u trčanju i igrama, a lanac ili boks ne dolaze u obzir. Rođena je u veljači 2008. godine, čipirana je, cijepljena i sterilizirana. Udomljuje se isključivo u kuću ili stan uz redovne šetnje. Roku možete posjetiti u Skloništu za životinje Prijatelji u Čakovcu, kontakt broj 098/ 8988- 004.
 
 
2. Dingo
 
Dingo je dugogodišnji stanovnik azila i naša najveća želja je da mu nađemo lijep dom u kojem će proživjeti svoju starost. Vrlo je dobar i poslušan pas željan ljubavi i ljudske pažnje. Najviše od svega voli kad ga se češe po leđima i mazi po glavi. Dingo je mješanac crnog labradora sa neobično crno-smeđe-sivom bojom dlake i svojom pojavom oduzima dah. Rođen je u prosincu 2005. godine i visok je 58 cm. Dingu tražimo dom sa obilje ljudske topline i pažnje, nove ljudske prijatelje koji će mu pružiti priliku da slobodan trči livadom i da iskusi sve ono što dosad ikad nije. Idealna je za kuću s većim dvorištem, a lanac i boks ne dolaze u obzir. Dingo je cijepljen, čipiran i kastriran. Dinga možete posjetiti u Skloništu za životinje Prijatelji u Čakovcu, kontakt broj 098/ 8988- 004.
 

3. Ahil
 
Ahil je crnosmeđi mješanac sa svijetlim šapama. Izbačen je na ulicu nakon što je svojim ljudskim "prijateljima" postao smetnja i višak. Dugo je vremena lutao gradom tražeći zaštitu od nemilosrdne okoline  sve dok nije našao utočište u našem skloništu. Prihvatili smo ga kao veoma bojažljivog i nepovjerljivog psa čije povjerenje smo tek trebali zavrijediti. Ubrzo nam je pokazao veličinu svog srca i dobrotu koju posjeduje. Ahil je danas prekrasan pas, mirne i pomalo plašljive naravi koji žudi za ljudskom pažnjom i ljubavi. Vrlo je dobar sa drugim psima i djecom. Tražimo mu stabilnu obitelj koja mu može pružiti mnogo istrčavanja i koja ga neće napustiti. Udomljuje se u kuću s dvorištem gdje bi mogao slobodno trčati, lanac i boks ne dolaze u obzir. Rođen je u studenom 2006. godine i visok je 40 cm. Cijepljen je, čipiran i kastriran. Ahila možete posjetiti u Skloništu za životinje Prijatelji u Čakovcu, kontakt broj 098/ 8988- 004.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.