Tri horoskopska znaka koja su najveći introverti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Ako ste se ikad zapitali tko od vaših prijatelja voli tišinu više od nečijeg društva, možda biste trebali pogledati njihov horoskop. Dok neki ljudi ne mogu zamisliti život bez buke, tuluma i stalnog društva, drugi konstantno sanjare o mirnoj večeri uz dobru knjigu, dekicu i šalicu čaja. Prema astrologiji, ovo su tri najveća introverta Zodijaka.

Rak

Rakovi su pravi majstori povlačenja u svoje "sklonište". Za njih je vanjski svijet previše glasan i kaotičan, dok je dom svetište u kojem mogu napuniti baterije. Ako volite provoditi vikende kod kuće u trenirci, Rak bi vam mogao biti najbolji partner. Oni uživaju u introspektivnim trenucima, čaši vina i starim obiteljskim albumima. Njihova osjetljivost često ih čini preplavljenima energijama drugih, pa ne čudi što Rakovi bježe u svoju tišinu kako bi se zaštitili.

Djevica

Djevice ne vole puno buke – osim one u svojoj glavi. Njihov unutarnji svijet ispunjen je analizama, planovima i promišljanjima. Rijetko će Djevica biti ona koja traži središte pozornosti jer više voli ostati po strani i promatrati. Dok drugi razgovaraju, Djevica razmišlja; dok drugi djeluju, ona planira. Sposobnost Djevica da sagledaju situacije iz svakog kuta često ih dovodi do toga da se povuku jer im treba vremena za analizu svega što su vidjele i čule.

Jarac

Jarci možda jesu ozbiljni i ambiciozni, ali to ne znači da nisu introverti u duši. Njihov prirodni stav da se drže podalje od gužve dolazi iz potrebe za kontrolom i fokusom. Jarac voli raditi stvari u tišini i vlastitim tempom, bez ometanja. Oni su ti koji će cijeli vikend provesti učeći novu vještinu ili radeći na projektu, sretni što su sami sa svojim mislima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.