Retrogradni Merkur poziva na oprez, a posebno ako ste rođeni u ovim znakovima

Ilustracija: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RAZDOBLJE retrogradnog Merkura u Jarcu potrajat će od 29. prosinca 2022. do 18. siječnja 2023. godine. Ovo nije vrijeme za započinjanje nečeg novog, već je trenutak da riješite probleme i pomirite se s prošlošću. Umjesto da očekujete da će se sve odvijati po planu, pripremite se na frustrirajuća kašnjenja i usporenu komunikaciju.

Budući da će se odvijati u Jarcu, imat će velik utjecaj na vašu karijeru. Mogli biste preuzeti previše obaveza ili imati poteškoća s izvršavanjem posla. Najbolji način za borbu protiv retrogradnog Merkura u Jarcu je da zadržite fokus i ne paničarite kada dođe do problema. Posljednji retrogradni Merkur u 2022. najviše će utjecati na ova četiri horoskopska znaka:

Ovan

Postavit ćete nove ciljeve u karijeri tijekom retrogradnog Merkura. Kašnjenja koja donosi ovaj tranzit možda nisu idealna, ali vam daju priliku da preispitate svoje želje za iduću godinu. Odvojite malo vremena da smislite konkretan plan. Budući da uvijek želite napredovati, ovo retrogradno kretanje savršeno je vrijeme da usporite i shvatite kamo idete u profesionalnom smislu.

Rak

Rakove će ovaj Merkur potaknuti da dublje sagledaju intimne odnose. Budući da će boraviti u njihovoj kući partnerstva, to bi moglo dovesti do sukoba s partnerom. Iako će uzrokovati nesporazume, retrogradni Merkur ujedno testira snagu vaše komunikacije s partnerom. Ovaj tranzit pružit će vam neka važna otkrića o prirodi vaše veze.

Vaga

Merkur će se kretati retrogradno vašom kućom i obitelji, što će potaknuti važne razgovore s bližnjima. Tražit ćete strukturu i tradiciju u svom životnom prostoru. U ovom razdoblju može doći do pogrešne komunikacije, pa vodite računa o tome kako se izražavate. Pažljivo koristite svoje riječi kako ne biste izazvali sukobe dok pokušavate nametnuti osnovna pravila u vašem domu.

Jarac

Kako se godina bliži kraju, preispitivat ćete osobne ciljeve i ambicije, no retrogradni hod Merkura vašim znakom mogao bi dovesti do iskrivljene slike samih sebe i usporene komunikacije s okolinom. Donesite odluke koje dugo odgađate i usredotočite se na svoje poslove, umjesto da dijelite planove s drugima. Na kraju ovog razdoblja vidjet ćete sebe u novom svjetlu i riješiti neke dugotrajne nedoumice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.