Počeo je retrogradni Merkur i nosi gomilu teškoća za 4 horoskopska znaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK zvijezde i planete plove nebeskim svodom, svaka njihova pozicija nosi sa sobom poseban utjecaj na naše živote. U astrologiji, jedan od fenomena koji privlači posebnu pažnju je retrogradni Merkur. 23. kolovoza 2023. retrogradni Merkur ulazi u znak Djevice, donoseći sa sobom moguće poteškoće u komunikaciji, razumijevanju i tehnologiji. Ovaj izazovan period trajat će do 15. rujna 2023. pa pogledajmo kako će se odraziti na četiri horoskopska znaka.

Blizanci

Za Blizance, koji su poznati po svojoj brzoj i dinamičnoj komunikaciji, retrogradni Merkur u Djevici može stvoriti poteškoće u izražavanju. Mogli bi se osjećati kao da im riječi ne dolaze lako ili kao da ih drugi ne razumiju. Savjetuje se da budu pažljiviji u komunikaciji i da provjere dvaput prije nego što pošalju važne poruke.

Ribe

Retrogradni Merkur u Djevici može dovesti Ribe u iskušenje da preispitaju svoje financijske odluke. Osjećaju se nesigurno u svojim financijskim potezima i sklone su sumnjati u vlastite odluke. Važno je da se ne donose brzoplete odluke i da pažljivo razmotre sve aspekte prije nego što se odvaže na velike financijske korake.

Jarac

Retrogradni Merkur Jarčevima može donijeti teškoće u odnosima s prijateljima i zajednicom. Mogu se osjećati izolirano ili kao da ih drugi ne razumiju. Ovo je vrijeme za introspekciju i komunikaciju s bliskima osobama kako biste razjasnili eventualne nesporazume.

Vaga

Retrogradni Merkur Vagama može stvoriti izazove u profesionalnom okruženju. Mogu se suočiti s poteškoćama u komunikaciji s nadređenima ili kolegama. Važno je da izbjegavaju impulzivne reakcije i da se umjesto toga usmjere na strpljivu i otvorenu komunikaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.