Nisu izravni: Horoskopski znakovi koji šalju zbunjujuće signale

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PONEKAD se možemo naći u situaciji gdje se pitamo sviđamo li se nekoj osobi ili ne. Prema astrolozima, neki horoskopski znakovi su pravi majstori u slanju zbunjujućih signala. Iako je njihova neizravnost sumnjičava, ponekad nemaju loše namjere, već ih je samo strah odbijanja. Evo u kojim znakovima se rađaju ljudi skloni takvom ponašanju.

Rak

Rakovi su poznati po svojim promjenjivim emocijama. Oni su vrlo osjećajni i često djeluju ranjivo. Oni šalju zbunjujuće signale osobi koja im se sviđa jer se boje odbijanja ili povrede. Zbog toga Rakovi jedan dan mogu biti vrlo nježni i pažljivi, a drugi dan povučeni i hladni.

Vaga

Vage teže ravnoteži i harmoniji, što znači da će pokušati izbjeći konflikte. Ako nisu sigurne u osjećaje druge osobe, mogu biti neodlučne i slati zbunjujuće signale. Ne žele povrijediti tuđe osjećaje, ali isto tako ne žele povrijediti ni svoje osjećaje.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvostranoj prirodi. Oni mogu biti vrlo komunikativni, ali istovremeno i vrlo zagonetni. Njihova priroda je takva da često mijenjaju mišljenje, što može biti zbunjujuće za osobe oko njih.

Ribe

Ribe su osjećajne i intuitivne. One često djeluju na temelju svojih osjećaja, što može rezultirati zbunjujućim signalima. Ponekad se mogu osjećati preplavljeno emocijama i povući se u sebe, dok u drugim trenucima mogu biti vrlo strastvene i nježne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.