Nemojte im vjerovati: Ovi horoskopski znakovi najbolje lažu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LAŽI su svakodnevna pojava u našim životima. Ponekad koristimo takozvane bijele laži kako bismo zaštitili osjećaje drugih, ponekad lažemo kako bismo sebe predstavili u boljem svjetlu, a ponekad se nađemo u društvu nekoga tko je majstor obmane. Astrologija tvrdi da određeni horoskopski znakovi imaju prirodnu sklonost prema kreativnom interpretiranju stvarnosti. Evo koji su to znakovi.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni, brzo razmišljaju i vješto se snalaze u svim situacijama. Ova agilnost često se koristi za brze improvizacije, što može uključivati i malo kreativnog interpretiranja. Osim toga, njihova prirodna darovitost za komunikaciju čini ih vrsnim pripovjedačima - čak i kad priča možda nije sasvim točna.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svojoj tajnovitosti. Oni su majstori u očuvanju vlastitih tajni i manipuliranju informacijama. Ponekad, kada žele zaštititi sebe ili druge, mogu iskriviti istinu. Ali ne zaboravite, Škorpioni su također strastveni i lojalni pa se lažima obično koriste samo u nuždi.

Vodenjak

Vodenjaci su inovativni i kreativni, ali njihova slobodna duša ponekad može stvoriti situacije u kojima moraju "urediti" stvarnost. Vodenjaci su veliki idealisti pa kada realnost ne odgovara njihovim idealima, ponekad će iskriviti istinu kako bi bolje odgovarala njihovoj viziji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.