Gejmer dosegnuo vremenski limit igrajući Elden Ring, igrao je ukupno 1000 sati

Screenshot: YouTube

JEDAN gejmer proveo je 1000 sati igrajući Elden Ring i tako dosegnuo dozvoljeni maksimum igre. Gejmer je uspio dostići dozvoljeni vremenski maksimum ugrađen u igricu, a igrajući je proveo 999 sati, 59 minuta i 59 sekundi. 

Vijest o ovom neobičnom rekordu obišla je internet, a mnogi se slažu da je zaista lako izgubiti pojam o vremenu kada se dohvatite Elden Ringa koji je u kratkom vremenu osvojio gaming svijet.

Ispada da igra ima ugrađeni sat koji ograničava ukupno dopušteno vrijeme igranja, a sat staje na 999:59:59 – sekundu prije 1000 sati. Nakon što je igrač podijelio svoje iskustvo na Redditu, fanovi su brzo izračunali koliko je potrebno igrati da bi se postiglo ovako nešto, odgovor – 7 i pol sati dnevno svaki dan otkako je igrica izašla.

Inače, svi hvale opširnost i detaljnost Elden Ringa. Osim što sadrži nevjerojatno puno opcija za igrača, igra ima čak 150 bosseva koje je potrebno pobijediti - raštrkanih po raznim dijelovima virtualne mape. Zbog razine razrađenosti, može biti potrebno i više od 60 sati kako bi se prešlo igru, pogotovo ako se cilja na 100% izvršenosti zadataka.

Osim toga, igra nudi i dodatnu opciju koja dozvoljava igračima da je igraju ispočetka zadržavajući pritom prethodno stečeni status i vrijeme igranja. Iako ovaj gejmer stoji na čak 648. nivou te je porazio sve najgore bossove u igri, mnogima je impresivnije vrijeme koje je proveo igrajući nego sama igra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.