Chef Deni Srdoč, koji je od otvaranja uspješno vodio Nebo i donio mu Michelinovu zvjezdicu, napustio je restoran u riječkom Hiltonu Costabella, piše Kult Plave Kamenice.
Naslijedila ga je njegova sous chefica Gabriela Filca. "Gabi preuzima vodstvo kuhinjske brigade", potvrdio je Srdoč za Kamenicu. "Njezina strast za kulinarskom umjetnošću u kombinaciji s posvećenošću i napornim radom upravo su savršeni izbor za vođenje Neba u sljedeće poglavlje", dodao je.
We will be taking a short break to create spaces for some new ideas and come up with new delicious dishes for all of...
Objavljuje Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč u Utorak, 2. siječnja 2024.
"Želja mi je da se restoran razvija u istom smjeru kao i do sada te će kroz moje provjere držati razinu, ali ne sumnjam da će sve to funkcionirati u izvrsnom obliku. Tu sam za Nebo, ali isto tako želim doživjeti nove izazove i nova razvijanja što nisam mogao dok sam fizički svaki dan u restoranu. Do 1. travnja sam svakodnevno u Nebu, a nakon toga malo slobodniji. Isto tako planiram i vjenčanje za koje mi treba puno slobodnog vremena", objavio je još Srdoč.
Gabriela Filca je završila Ugostiteljsku školu u Opatiji te se najprije pridružila timu Denija Srdoča u Dragi di Lovrana. Nebu se priključila 2021. Inače, Deni Srdoč uskoro, točnije 29.2. ove godine, dolazi u SOL Mate Jankovića kao gost, a večera je već odavno rasprodana.