Top 10 slavnih muškaraca s trbuščićima

ZAOBLJENIJE tijelo žene smatraju poželjnijim od isklesanog i mišićavog. Tako barem tvrdi nedavno provedeno istraživanje prema kojem 75 posto ispitanih preferira "dad body" tip tijela. Odnosno, draži su im malo puniji muškarci s pivskim trbuščićima, nego oni koji imaju tijelo kao s naslovnice sportskog časopisa.

Slavni muškarci koji imaju trbuščiće povremeno vježbaju, ali vikendom se prepuštaju uživanju u pivu i brzoj hrani. Evo top 10 slavnih muškaraca koji ponosno pokazuju svoj "dad body".

Leonardo DiCaprio

Iako tehnički nije tata, oličenje je ovog oblika tijela koje ne smeta njegovim djevojkama, uglavnom supermodelima.

Chris Pratt

Chris Pratt iz braka s bivšom suprugom Annom Faris ima 8-godišnjeg sina Jacka, a u kolovozu 2020. s kćeri Arnolda Schwarzeneggera, Katherine, dobio je kćerkicu Lylu Marie Schwarzenegger Pratt. Iako je u mnogim filmovima pokazao zavidne mišiće, nabacio je nekoliko kilograma i svojim trbuščićem oduševio pripadnike oba spola.

Matt Damon

Slavni glumac u stvarnom životu je otac četiri djevojčice, a za uloge je sklon tjelesnim transformacijama. Većina žena složit će se da je poželjniji s par kilograma viška.

Seth Rogen

Jedna od prvih velikih uloga Setha Rogena bila je ona slučajnog oca u filmu Zalomilo se. Čini se da je upravo zbog oblika tijela bio odličan izbor za glavnu mušku ulogu.

Jason Segel

Još jedan glumac našao se na ovom popisu zahvaljujući svom "nesavršenom" izgledu. U nekoliko filmova se pojavio golog torza i pokazao trbuščić.

Vince Vaughn

Vince Vaughn godinama krade srca ženske publike svojim smislom za humor, a otkako je postao otac dvoje djece, usredotočio se na svoju obitelj, dok je održavanje forme palo u drugi plan. Nitko nema ništa protiv.

Adam Sandler

Jedan je od najuspješnijih komičara svih vremena, a na ekranima se često pojavljuje u ulozi oca. U stvarnom životu je otac dvije kćeri i vlasnik "dad bodyja".

Jay-Z

Jay-Z ne treba isklesano tijelo da bi bio siguran u sebe. Talentiran je i uspješan, a oženjen je za Beyonce, s kojom ima troje djece.

Paul Rudd

Paul Rudd je muškarac koji ne stari. Razlika na fotografijama otprije 10 godina i danas je neznatna, a trbuščić je samo plus njegovoj atraktivnosti.

John Krasinski

Ovaj glumac će se za ulogu nevjerojatno transformirati, ali kad ne slijedi vojnički režim, uživa u druženjima i pokojem pivu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.