To je jedina osoba s kojom se trebate uspoređivati

Foto: Instagram

SVAKA je transformacija na svoj način jako dobra inspiracija za sve koji žele učiniti neku promjenu u svom životu. Kada je o fitnessu riječ, ove posvemašnje prije i poslije slike, priznajemo, jako su dobar pokazatelj - da se upornim radom zaista može postići sve što se želi. No, ima i to nešto što ljude, a posebno one koji se trude učiniti promjene vidljivima, užasno smeta baš kod tih prije i poslije fotki - tuđih fotki. Jer se uspoređuju s njima. S njima i s idealima iz svijeta slavnih i društvenih mreža.

"Nekada je stvarno frustrirajuće kada vidite druge kako izgledaju, uspoređujete se s njima, znate koliko se trudite, ali vaše tijelo nije ni izbliza slično njihovima.", priznala je Nichole koja je u svojoj životnoj transformaciji sebe naučila uspoređivati samo s jednom osobom. 

"Žene su posebno fokusirane na druge i nema žene koja neće reći - "joj, da je meni barem tako uzak struk kao njoj. Da bar i ja imam tako oblikovanu guzu. Ona sigurno nema trbuh mekan kao moj...." I samo se žalimo i žalimo, a jedini način da stvar pomaknemo kako treba je da si zadamo cilj i uspoređujemo se isključivo sami sa sobom. Onako kako smo izgledali, kako izgledamo sada i polako i strpljivo stignemo do rezultata kojeg želimo. Strpljivo, polako, uporno - uspoređujući sebe prije i poslije. Jer svi smo mi toliko jedinstveni, svatko od nas ima svoj tempo kojim će se stvari pomicati naprijed. Ovo su moje fotografije od prije 2 godine i osam mjeseci.
Toliko je trajala moja transformacija iz tijela bez oblina u tijelo koje sam željela imati. Transformacija u kojoj sam sebe jučer uspoređivala sa sobom danas, stremila tome da svaki dan dam najviše od sebe, ma koliko god to meni najviše izgledalo u usporedbi s onim što je najviše u životu nekom drugom. Zato se ponosim svakim pa i najmanjim korakom jer je bio bolji, to znam, od onog koraka prije njega. 

Uspoređujući sebe sa samom sobom.

I zato - poradite na SVOJIM oblinama, poradite na SVOJOJ snazi i volite SEBE.", poručila je.

I zato ona svaki dan radi još malo više - posebno vježbe za obline kojima je posvetila svu pažnju. 

 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.