Probajte pogoditi čija je ovo „jabuka“

Foto: Youtube

DA jabuka ne pada daleko od stabla dokazuju mnoga djeca koja su u mnogočemu slična svojim roditeljima. Genetika, navika, želja da budemo kao svoji, kao roditelji i život u kojem je većina vremena provedena s takvim i takvim roditeljima, zaista su u velikoj većini slučajeva presudni za budućnost djece. I onda naravno kažemo – pa jabuka ne pada daleko od stabla, a ova je „jabuka“ posebno u ovoj „tatinoj“ pozi – pravo oličenje svojih roditelja. Možete li na prvu pogoditi o kome je riječ? 

Naravno da ste pogodili – to je kćer Jean Claude Van Dammea – Bianca Bree Van Damm, odnosno Bianca Van Varenberg (tatino pravo prezime) kako se nazivala samo zato da je ne dovode u vezu s tatom. 

Bianca je danas 25.-o godišnja opasna ljepotica koja u isto vrijeme može plijeniti pogled svojim ženstvenim manirima, odnosno prebiti svakoga tko joj uputi krivi pogled, jer joj u kickboxingu nema ravne. Svjestan je toga i njen otac iako je svaki put na treningu zna dobro podbosti zezajući je da joj udarac nikada neće biti jak i visok kao njegov. Ali, ne – ona se ne slaže jer zna da je itekako dobra. 

Dio priče o svom životu Bianca je ove godine ispričala za New York Post gdje je otvoreno progovorila o svom ocu, majci – bivšoj body builderici Gladys Portugues, te svom odrastanju i životnom putu koji ju je, iako to u mladosti nikako nije htjela, ipak odveo put borilačkih vještina. 

„Kod nas se dok smo brat i ja bili mai sve vrtjelo oko vježbanja, mišića, treninga no zapravo nas nikada nisu tjerali da živimo njihove živote. Možda je mojim roditeljima bilo logično da Kristopher – tri godine stariji brat i ja zavolimo borilačke vještine, sjećam se i da nam je mama kada sam ja imala 7 godina htjela usaditi malo samodiscipline, ali iskreno – tada mi je pomisao da se i sama bavim borilačkim sportovima bila jednostavno – grozna. 

Odrastala sam uz sport i sportski je duh uvijek bio dio mene, ali sam kao tinejdžerica bila fokusirana na brzo klizanje. Bila sam jako dobra i sanjala sam o odlasku na Olimpijadu sve dok me ozljeda nije spriječila tako da sam jednostavno morala odustati od brzog klizanja. I onda sam jednostavno morala pronaći nešto drugo s čime ću se baviti. „, ispričala je i usput spomenula da je prilikom odrastanja koristila očevo pravo prezime jer je već tada shvatila da joj poznata obiteljska pozadina može donijeti dobro, ali ne uvijek i niti se željela oslanjati na svoje nasljeđe. Zato je radije ostajala anonimna, međutim, s izgledom i vještinama koje je imala, teško je bilo i pomisliti da će ostati „u sjeni“ bilo koga. 

I tako je do 2008. godine već dobila prve filmske uloge, a u traženju s čime će se nakon klizanja baviti jabuka je jednostavno pala na borilačke sportove. I danas nipošto ne žali za tom odlukom. 

A što se tiče filmskih uloga, tu je također vrlo slična tati. „Nikada mi se ne svidi baš kako izgledam na filmu i zato se stalno trudim biti bolja. Zato i radim naporno, treniram još napornije jer sam perfekcionist baš kao i moji roditelji. I tako – iako u mladosti nisam željeli slijediti njihov put, nekako me život ipak odveo u iste vode. S jednom razlikom – bit ću bolja od svog tate!

S obzirom da je u vrlo dobrim odnosima i s drugim popularnim hollywoodskim „mrcinama“ (pogledaj video i otkrij koga je nominirala ze nekad popularan Ice Bucket), ne sumnjamo da će se njeno ime početi sve više i više pojavljivati u borilačkim krugovima – posebno kada se dogodi ona logična smjena generacija, a ljubitelji akcijskih filmova požele vidjeti više ženskih ubojitih junakinja.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.