Pakleni kuhar: Evo što Gordon Ramsay jede kod kuće

Foto: Instagram

GORDON Ramsay (51) je jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara.

Ovaj britanski chef postao je svjetski poznat zahvaljujući kulinarskim emisijama od kojih je najpopularnija Paklena kuhinja. Gordon je stekao brojne obožavatelje zbog svoje iskrenosti, spontanosti i rječnika punog psovki.

Ramsay je poznat po fantastičnom kulinarskom umijeću pa mnoge zanima što se može pronaći na njegovom kućnom meniju. Dok na poslu priprema raznovrsna i egzotična jela, kod kuće voli koristiti nešto jednostavnije namirnice. Tako je otkrio da za doručak voli jesti jednostavna jela poput zobene kaše, piše mashed.com.

Ovaj vrhunski kuhar savjetuje da večer prije pripremite bademovo mlijeko, banane i sušene brusnice i ujutro ih pomiješate sa zobenim pahuljicama. Chef ponekad jede i kajganu s Worcestershire umakom. Za vikend najčešće jede vafle ili palačinke.


Ramsay kaže da rijetko sjedi dok jede ručak i večeru jer u kuhinji tijekom dana isproba toliko raznih jela da uopće ne uživa u cijelom obroku. Često se na njegovom tanjuru nađe tjestenina, a u posljednje vrijeme mu je najdraža s tunjevinom i češnjakom.

Često putuje, ali je rekao da nikad ne bi jeo avionsku hranu. "Radio sam za aviokompanije preko deset godina i znam gdje je hrana bila, gdje ide i koliko dugo je pohranjena prije posluživanja. Nema šanse da bih ikad jeo u avionu", priznao je u intervjuu za Refinery29.


Priznao je i da voli jesti cheeseburgere i kolače, i da su to njegovi skriveni užitci, a najdraže jelo na svijetu mu je majčina "pastirska" pita. Dan voli završiti s vrućom čokoladom ili sladoledom.


Slavni kuhar je nedavno prilično smršavio, a u tome su mu pomogli vožnja biciklom i treniranje za triatlon. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.