Najbolje poze za najkvalitetniji brzinski seks

Foto: 123rf

PONEKAD stvarno nema bolje tjelovježbe od seksa, a opet – nekako se partneri puno lakše nagovore na vježbu, a ne na seks.

Zašto si onda jednostavno ne zacrtate barem svaki drugi dan umjesto vježbe baciti jedan seks na brzaka? Onaj bez ikakve pripreme, romantike i predigre.

Možda i jeste najčešće za brzinski seks, manje više uvijek u istoj pozi - ili dvije, pa bi ih mogli ponekad zamijeniti i nekim novima.

Ili probati, ako nikada niste. U što sumnjamo.

I ne propustite iskoristiti dijelove stana – stol, kadu, kauč, naslon, zid, pod.

Ovo su, kažu seksolozi – najbolje poze za brzinski seks

Doggy style

Istraživači s Universityja Kentucky okupili su 14.000 muškaraca i žena s kojima su radili opsežnu seks studiju i ispalo je da je upravo doggy style poza za najbrži seks.

Muškarcima ova poza omogućuje puno bolju penetraciju i trenje, a ženama dobru stimulaciju G točke. Uz to, možete dodati i prste u igru za još brži orgazam.

U ovakvom seksu možete uživati naslonjeni na stol, ali puno je bolji feeling na podu. Na koljenima.

Zguza stojećki

Ako vas oko stola malo zasvrbi, pa bi rado osjetili malo radosti – probajte sleđa, zguza, stojećki. Muško iza, a žena ili prislonjena uz stol pridržavajući se rukama, ili – još bolje – „preklopljena“ prema dolje dok je muškarac drži za podlaktice da sigurno pronađu dobar ritam.

Poza je posebno privlačna kada vam se ne da čak nimalo skinuti, a brzinske prednosti su fenomenalne – vagina je u toj pozi prilično uska, a penetracija omogućava istodobnu stimulaciju klitorisa – za obostrani užitak.

Kaubojka

Ne kaže se uzalud da je ženama jedna od najdražih poza od gore, jahajuća kaubojka. Zato dozvolite svojim boljim polovicama da vas zaskoče i da odrade najveći dio posla. Sam pogled na nju i vama će dati povod za brzinski orgazam.

Pitanje je samo voli li partnerica više žestoko s podignutim koljenima, voli li više gore-dolje ili kliziti po njemu – bitno je da samo da dođe do svog cilja. I vi također.

S boka (radi šoka)

Lakše od ovoga ne može. Čak i da ste toliko umorni jedan s boka, dok ležite, možete odraditi.

Zahvaljujući fetalnom položaju ova poza pruža maksimalan učinak zbog fizičkog kontakta velikog dijela tijela, a vagina je stisnuta i taman uska.

Ležite, a gubite kalorije kao ludi.

Seksolozi su izračunali da pola sata normalnog seksa sagorijeva oko 150 kalorija, a vrući, divlji seks spalit će ih i do 350.

Ako svoj „kviki“ ipak zamišljate kraće od pola sata znajte da biste trebali probati izdržati barem 15 minuta. Toliko je potrebno da se cijelo tijelo doista „zapali“ pa da i nakon seksa još jedno vrijeme brže sagorijeva još malo kalorija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.