Miley Cyrus otkrila da je zbog zdravstvenih problema morala odustati od veganstva

SLAVNA pjevačica Miley Cyrus je godinama bila veganka, ali upravo je u novom intervjuu otkrila da se pozdravila s takvom prehranom jer je veganstvo negativno utjecalo na njezino zdravlje. Ali, kaže, nije sretna zbog toga.

"Bila sam veganka jako dugo i morala sam u svoj život uvesti ribu i omegu jer mozak nije funkcionirao kako treba", rekla je gostujući u podcastu The Joe Rogan Experience.

Kako je objasnila, osjećala je i jake bolove u kuku za koje misli da su posljedica njene veganske prehrane. Osim toga, istaknula je i da je svjesna kako bi ljudi mogli loše reagirati na njezino priznanje, ali je na to već naviknula.

Miley je rekla da je slijedila "najstrožu [vegansku prehranu] za koju ste ikad čuli" od 2013. do 2019., a njezin prvi neveganski obrok pripremio je njezin bivši suprug Liam Hemsworth, piše Women's Health.

"Moj bivši suprug pripremio mi je ribu na roštilju", rekla je te priznala: "Dugo sam plakala. Plakala sam za ribom... Stvarno mi nije ugodno jesti ribu."

No, iako ne voli baš jesti ribu, Miley je rekla da joj je to zaista poboljšalo zdravlje i moždane funkcije. Osim ribe, u svoju prehranu je vratila i gluten, a kada se osvrne, misli da je u "jednom trenutku bila i poprilično pothranjena". Iako nije sretna zbog činjenice da je odustala od veganstva, priznaje da je sada zadovoljnija svojim izgledom, ali i zdravljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.