Kuhar otkrio jednostavan i brz trik da vam pileća kožica uvijek ispadne hrskava

Foto: Pexels

KAD je piletina u pitanju, većina se slaže u jednom - zalogaj gnjecave pileće kožice jedna je od gorih stvari koje se mogu naći u vašim ustima. Pileća krilca, kao i ostali dijelovi, puno su bolji ako je kožica hrskava.

Mohammad Yasin, kuhar i tiktoker sa sjedištem u Chicagu, objavio je video u kojem je pokazao kako baš svaki put postići da se pileća kožica lijepo zapeče. Njegov jednostavan trik postao je viralan u kratkom roku, a internetska zajednica je ostala impresionirana vrijednim savjetom.

Ne trebaju vam nikakvi rijetki sastojci ili začini, a priprema nije ništa kompliciranija. Trik traje nekoliko sekundi, a rezultat je baš onakav kakav priželjkujete. Ovaj video ujedno je i najpopularniji od svih koje je Mohammad dosad objavio.

@m_yasin24 Wow it’s been a whole year 🙏🏼 thank you all! #viral #washyourchicken #dontwashyourchicken #fyp #easyrecipes #humbled ♬ original sound - Valentina Trovato

Kipuća voda

Mohammad je rekao: "Kipuća voda zateže pileću kožicu i ona će stoga postati hrskava nakon pečenja. U videu možemo vidjeti kako Mohammad izlijeva prokuhanu vodu na piletinu prije nego što je stavi u pećnicu.

On garantira da vam se, ako slijedite njegov savjet, više nikad neće dogoditi da vam pečena piletina prisjedne. Umjesto toga, dobit ćete savršenu hrskavu kožicu koju svi želimo.

Mohammadov video očito je impresionirao mnoge jer je skupio nevjerojatnih 7.8 milijuna pregleda.

"Ovo govorim od srca... Hvala vam na ovome", napisala je jedna pratiteljica.

"Ovo stvarno funkcionira", rekao je jedan pratitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.