Kim Kardashian u suzama priznala da se udebljala pa pobjesnila zbog kolačića

REALITY zvijezda Kim Kardashian upravo prolazi kroz treći razvod, brine o četvero djece i polaže ispite za pravnicu. No, naizgled obični kolačići su bili kap koja je prelila čašu pa je obožavatelje najpopularnije obiteljske reality emisije, Keeping Up With The Kardashians, "počastila" pomalo neobičnim ispadom.

U istoj epizodi Kim se slomila te se pred kamerama rasplakala zbog još jednog neuspješnog braka.

"Osjećam se kao je*eni neuspjeh, treći je*eni brak. Osjećam se kao je*eba luzerica. Ne mogu više ovako. Iznevjerila sam ga. On je odličan otac i mislim da zaslužuje nekoga tko će podupirati svaki njegov potez", kroz suze je govorila reality zvijezda.

Podsjetimo, o razvodu Kim Kardashian i repera Kanyea Westa se piše već mjesecima, a sada je on postao i tema popularnog showa.

No, Kim je izazvala pažnju i time što je otkrila kako se udebljala zbog čega je napravila pravu scenu. Po dolasku u obiteljsku kuću za odmor na jezeru Tahoe se rasplakala zbog naizgled običnih kolačića.

"Nisam li rekla "ne" ovim kolačićima? Oni moraju nestati. Udebljala sam se 6 kilograma. Bacit ću ih u wc", govorila je dok je istovremeno plakala.

Ipak, njezin plan je propao jer joj je Kendall naredila da ostavi kolačiće tamo gdje jesu.

"Kontroliraj se jer ih ja volim", poručila joj je mlađa sestra.

Nešto kasnije Khloe otkriva kako misli da nije problem u desertu, nego da je njezina sestra usmjerila vlastite frustracije na kolačiće umjesto na probleme s kojima se trenutno suočava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.