J.Lo kao striptizeta zapalila internet: “Ovo sveto tijelo je dokaz da ima boga"

Foto: Instagram

JENNIFER Lopez snima novi film Hustlers u kojem je utjelovila lik striptizete Ramone. Nije tajna da je utrošila puno truda u pripreme kako bi što bolje izgledala u oskudnim modnim kombinacijama, a da je u tome uspjela, dokazuje fotka na kojoj pozira u ružičastom bikiniju i bundi.

Fotografiju na kojoj je pokazala impresivne trbušne mišiće i njome zadivila svijet objavio je njen frizer Frank Galasso. Svi koji su je vidjeli nisu mogli skriti oduševljenje.

“Pogledajte te trbušne mišiće! Zato je kraljica”, “Ideš! Ona ima 50 godina???”, “Ovo sveto tijelo je dokaz da bog postoji”, neki su od komentara obožavatelja.

Ramona, odnosno J.Lo, svojim će vještinama u plesu oko šipke sigurno zadiviti sve koji pogledaju film jer je Alex Rodriguez već objavio video kojim je dao natuknuti čime se njegova zaručnica može pohvaliti.

Tjelesna forma Jennifer Lopez nije rezultat samo plesnih treninga. Gotovo svaki dan je u teretani s trenerom Davidom Kirschom, a u slobodne dane ponovno se preznojava s Alexom Rodriguezom koji je također zaljubljenik u fitness

Izvan teretane pazi na prehranu pa se tako nedavno odrekla ugljikohidrata i šećera u okviru svog desetodnevnog izazova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.